Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

Aγοράζουμε ελληνικά προϊόντα για να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς!

Καλωσορίσατε

στις σελίδες με εδήσεις και άρθρα για τα δώρα που μας δίνει η ευλογημένη αρκαδική γη εδώ και αιώνες


Επισκεφθείτε την νέα μας Ιστοσελίδα

Επισκεφθείτε την  νέα μας Ιστοσελίδα
......................................................Επισκεφθείτε την Σελίδα της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα".........................

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ο Ε.Ε. Σύλλογος Κουτρούφων ευχαριστεί θερμά όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης «2ο Αφιέρωμα στην Ελιά».

Ε.Ε. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΦΩΝ 


Ευχαριστήριο του Ε.Ε. Συλλόγου Κουτρούφων
Ευχαριστούμε τους πάνω από 1500 επισκέπτες της εκδήλωσής μας , τους σεφ της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Βησσαρίωνα Παρθένη , Νίκο Κουρούπη, Νίκο Δαούτη και Γιάννη Παινέση για τις εύγευστες και πρωτότυπες δημιουργίες τους καθώς και την αφιλοκερδή προσφορά τους , όπως επίσης και τον Γιάννη Κουρμπέλη ο οποίος παραχώρησε το χώρο του εστιατορίου του στο Κορακοβούνι για την παρασκευή των εδεσμάτων.
Ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και ανταποκρίνονται άμεσα και άκοπα σε κάθε κάλεσμά του, προσφέροντας τη βοήθειά τους .
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους, τους παραγωγούς και όλους όσους συμμετείχαν στην έκθεσή μας , παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους καθώς και τους δωροθέτες μας.
Ευχαριστούμε την κ. Γιούλη Τσίρου και την ορχήστρα της , η οποία με τη μελωδική φωνή της μας πρόσφερε μια διασκεδαστική και εύηχη μουσική βραδιά.
Τέλος ευχαριστούμε το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την αρωγή του.
Η μεγάλη συμμετοχή και η στήριξή όλων σας, μας δίνει δύναμη και όραμα για τη συνέχεια και τον εμπλουτισμό των πολιτιστικών δραστηριοτήτων μας.
Το Δ.Σ. του Ε.Ε. Συλλόγου Κουτρούφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου