Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

Aγοράζουμε ελληνικά προϊόντα για να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς!

Καλωσορίσατε

στις σελίδες με εδήσεις και άρθρα για τα δώρα που μας δίνει η ευλογημένη αρκαδική γη εδώ και αιώνες


Επισκεφθείτε την νέα μας Ιστοσελίδα

Επισκεφθείτε την  νέα μας Ιστοσελίδα
......................................................Επισκεφθείτε την Σελίδα της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα".........................

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Hμερίδα με θέμα: “Αειφόρος Ανάπτυξη με την Συνεργασία των Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιοχή του Μαινάλου”

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η εταιρεία «ΑΕΙ ΜΑΙΝΑΛΟΝ» κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια λειτουργίας και δράσεων της, στην Αρκαδία και διοργανώνει στην Βυτίνα (Grand Vitina Hotel) το Σάββατο 21/4/2018, με ώρα έναρξης 9:30 π.μ., εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: «Αειφόρος Ανάπτυξη με την Συνεργασία των Τοπικών Κοινοτήτων στην Περιοχή του Μαινάλου», εκδήλωση που εντάσσεται στο πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών: «Sustainable Development Solutions Network (SDSN)». 
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με τις εισηγήσεις τους διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ενδεικτικά η καθηγήτρια κ. Φοίβη Κουντούρη (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) και ο καθηγητής κ. Ανδρέας Παπανδρέου (Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Ε.Κ.Π.Α), καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας. 
Έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τρεις θεματικές συζητήσεις για την Αειφόρο Ανάπτυξη από ακαδημαϊκή θεώρηση, από επιχειρηματική θεώρηση και από πολιτική θεώρηση, ενώ η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με στρογγυλό τραπέζι. 
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής, ενώ θα προβληθεί η ταινία: «Losing Hope – Making Hope», των Χρήστου Γιατράκου και Χριστίνας Γαρδικιώτη, μια ταινία για την μπλε οικονομία στον Πάρνωνα, που φτιάχτηκε το 2017 στα εργαστήρια του Δήμου Τρίπολης «STORYDOC». 
Ο Πρόεδρος Βασίλειος Κουνέλης 
 Ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Καβουρίνος

________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου