Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

Aγοράζουμε ελληνικά προϊόντα για να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς!

Καλωσορίσατε

στις σελίδες με εδήσεις και άρθρα για τα δώρα που μας δίνει η ευλογημένη αρκαδική γη εδώ και αιώνες


Επισκεφθείτε την νέα μας Ιστοσελίδα

Επισκεφθείτε την  νέα μας Ιστοσελίδα
......................................................Επισκεφθείτε την Σελίδα της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα".........................

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Στους δρόμους οι Αγρότες της ΠελοποννήσουΔιαμαρτυρία στα διόδια Νεστάνης πραγματοποιούν από τις 15.00 αγρότες από τη Λακωνία, τη Μεσσηνία και την περιοχή των Δολιανών, καταγγέλλοντας «την εξαθλίωση του μικρομεσαίου αγρότη» λόγω των νέων φορολογικών ρυθμίσεων.

Στο πλευρό των αγροτών βρίσκονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς, Θανάσης Πετράκος και Δημήτρης Κοδέλας, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στα «δίκαια», όπως τα χαρακτηρίζουν, αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

«Τα τελευταία μέτρα φορολόγησης των αγροτών στα χωράφια και στα μαντριά και τη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, δεν μπορούν να τα αντέξουν οι αγρότες. Είμαστε εδώ μαζί τους και ζητάμε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα φορομπηχτικά μέτρα, γιατί θα αποτελέσουν ταφόπλακα για την ελληνική αγροτιά, δήλωσε ο κ. Πετράκος.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Οι αγροτοκτηνοτρόφοι, δεν έχουν και δεν αντέχουν να πληρώσουν άλλο, πρόσθεσαν ότι «η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ στοχεύει στην εξαθλίωση του μικρομεσαίου αγρότη» και χαρακτήρισαν τη σημερινή κινητοποίηση «ακτιβιστική».
Αρχικά, οι αγρότες έμειναν στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου, ενώ στη συνέχεια σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων και άρχισαν να μοιράζουν ενημερωτικό υλικό.
Στο πλευρό τους βρίσκονται οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, Κώστας Ζαχαριάς, Θανάσης Πετράκος και Δημήτρης Κοδέλας, εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στα «δίκαια», όπως τα χαρακτηρίζουν, αιτήματα των αγροτών.
Ο κ. Πετράκος, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημείωσε ότι «οι αγρότες της Πελοποννήσου ξεκίνησαν σήμερα τις κινητοποιήσεις και αύριο τη σκυτάλη παίρνουν οι Θεσσαλοί και οι αγρότες της Μακεδονίας, ενόψει της AGROTICA». «Τα τελευταία μέτρα φορολόγησης των αγροτών στα χωράφια και στα μαντριά και τη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, δεν μπορούν να τα αντέξουν οι αγρότες. Είμαστε εδώ μαζί τους και ζητάμε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τα φορομπηχτικά μέτρα, γιατί θα αποτελέσουν ταφόπλακα για την ελληνική αγροτιά» πρόσθεσε.

____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου