Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

Aγοράζουμε ελληνικά προϊόντα για να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς!

Καλωσορίσατε

στις σελίδες με εδήσεις και άρθρα για τα δώρα που μας δίνει η ευλογημένη αρκαδική γη εδώ και αιώνες


Επισκεφθείτε την νέα μας Ιστοσελίδα

Επισκεφθείτε την  νέα μας Ιστοσελίδα
......................................................Επισκεφθείτε την Σελίδα της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα".........................

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ: Μέχρι τις 31/3 οι αιτήσεις υποψηφιότητας


Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012
Στα τέλη Μαρτίου ολοκληρώνεται ο κύκλος υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012, που διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά το Ecocity.
Τα Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας θα απονεμηθούν σε ενέργειες και έργα που υλοποιήθηκαν ή ολοκληρώθηκαν στη διάρκεια του 2011. Η αξιολόγηση των έργων θα πραγματοποιηθεί στο δίμηνο Απρίλιου-Μαΐου από τις Επιτροπές Αξιολόγησης, οι οποίες αποτελούνται από διακεκριμένες προσωπικότητες

Σκοπός των ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012 είναι η επιβράβευση δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η καλλιέργεια συνθηκών ευγενούς άμιλλας και ευαισθησίας, σε όλους όσους εμπλέκονται στην προστασία και την ανάπτυξή του. Τα βραβεία εκτείνονται σε 6 τομείς, που είναι οι ακόλουθοι: Επιστήμονες, Ιδρύματα και Εργαστήρια, Διπλωματικές Εργασίες για Αξιολόγηση Μέτρων, Οργανισμοί και Κρατικές Επιχειρήσεις, Περιφέρειες, Δήμοι και Δημοτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις και Ιδιωτικοί Οργανισμοί, Βραβεία Μέσων Ενημέρωσης με έργο για το Περιβάλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο www.oikopolisawards.grγια περισσότερες πληροφορίες ή να καλέσουν την κα Γεωργία Τσιλιμίγκρα στο τηλέφωνο 210-6196757. Επίσης αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να στείλουν με e-mail στοinfo@ecocity.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου