Καθημερινά... με τον Πάνο Αϊβαλή // Επικοινωνία στο email: arkadikovima@gmail.com

Aγοράζουμε ελληνικά προϊόντα για να στηρίξουμε τους Έλληνες παραγωγούς!

Καλωσορίσατε

στις σελίδες με εδήσεις και άρθρα για τα δώρα που μας δίνει η ευλογημένη αρκαδική γη εδώ και αιώνες


Επισκεφθείτε την νέα μας Ιστοσελίδα

Επισκεφθείτε την νέα μας Ιστοσελίδα
......................................................Επισκεφθείτε την Σελίδα της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα".........................

Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Κατασκήνωση δωρεάν για παιδιά αγροτών... •  

  Δωρεάν κατασκήνωση....

  -

  Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για το 2011 θα πραγματοποιηθεί και φέτος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε τρεις χρονικές περιόδους, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο.
  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά από επτά έως 15 χρόνων, υπαλλ. ή συνταξ. του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς επίσης και αγροτών, ήτοι γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων, από όλη τη χώρα.
  Να σημειωθεί ότι το κατασκηνωτικό πρόγραμμα είναι και φέτος εντελώς δωρεάν.
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για τις όποιες πληροφορίες με την κα Μπόϊκου στο τηλέφωνο 210-2125035 και να αποστέλλουν τα δικαιολογητικά στις κατά τόπους διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων όπου ανήκουν.
  Θα πρέπει δε να τα αποστέλλουν ένα μήνα πριν από την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.
  Τα παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών (μαθητές Δημοτικού) θα λάβουν μέρος στις δυο πρώτες περιόδους από 4 έως 22 Ιουλίου και από 22 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου, οι οποίες θα είναι για αγόρια και κορίτσια. Τα παιδιά ηλικίας από 13 έως 15 ετών (μαθητές Γυμνασίου) θα λάβουν μέρος στην τρίτη περίοδο από τις 8 μέχρι τις 26 Αυγούστου η οποία απευθύνεται επίσης σε αγόρια και κορίτσια. Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.
  * από το: http://blog.megalopoli-fm.gr/2011/05/blog-post_341.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου